PREDVIANOČNÁ ZĽAVOMÁNIA JE SPÄŤ!

Predtým, ako sa dočkáme Vianoc, musíme prežiť obdobie zľavovej smršte známej ako Black Friday. Spoločne sa zameriame na produkty, ktoré môžeme v rámci super zliav odporučiť (ako inak, než vrelo).   

Nielen ceny musia klesnúť

Aosta_beige

Ako lepšie vyjadriť výrazný pokles ceny ako jesenným listom, ktorý siaha až na podlahu vašej kúpeľne alebo toalety? Koberčeky AOSTA v prírodných odtieňoch sú k dispozícii v malých a veľkých rozmeroch vrátane stojacej WC rohože.

BONA doma

Bona_flanel

Predstavivosť nás nemusí hneď udrieť do očí. Flanelová predná strana BONA má priadzu namiešanú tak, že každý z piatich odtieňov je tlmený. Vďaka tomu môžete koberec ľahko kombinovať s ostatným zariadením v každej miestnosti vášho domova.

Priamo od nás

Hills_grey

Koberce HILLS prinesú do vášho domova kúsok krajiny, z ktorej pochádzajú. Každý deň sa môžete tešiť z paradoxu hôr a zároveň sa vždy cítiť mäkko, teplo a bezpečne. 

Preskúmajte svet nohami

Room_turkis

Keď sa povie dotyk, myslíme na dotyk rúk. Aj chodidlá sú plné receptorov, ktoré všetko vnímajú a registrujú. Doprajte im mimoriadny hmatový zážitok s podložkou ROOM s dvojitou výškou vlasu.

Silvester každý deň

Melange_mix

Keď vstúpite na podložku MELANGE, je to ako vznášať sa na obláčiku. Naša najobľúbenejšia rohož s mimoriadne vysokým a hrejivým vlasom je k dispozícii v množstve farieb vrátane slávnostného šampanského.

Vo víre šťastia

Colani-42_blue

Živé tvary a sýte farby COLANI 42 nás povzbudzujú k tomu, aby sme sa venovali tomu, čo nás napĺňa. Keď sa venujeme tomu, čo nás napĺňa, cítime sa šťastnejší. Z toho vyplýva, že koberce COLANI 42 môžu robiť ľudí šťastnejšími.

Oceňované odborníkmi a nohami

Karim-21

Farebný koberec KARIM 21 od dizajnéra Karima Rashida získal v Nemecku ocenenie za dizajn. Každý, kto si ho kúpil, však oceňuje predovšetkým jeho mimoriadnu mäkkosť. Krásny a príjemný aj pre bosé nohy, taký je KARIM 21.

Aký druh vesmíru chcete?

Seberealizace

Do každej predpony mandaly sme všili celý vesmír. Chceli by ste mať vo svojom živote radšej VEDOMIE alebo SEBEREALIZÁCIU?

Príslušenstvo z mramoru

Marmor_protiskluz

V našej ponuke príslušenstva nájdete skutočné skvosty. Napríklad protišmykové podložky do vane a sprchové závesy s mramorovými motívmi. Architektúre vašej kúpeľne dodajú sofistikovanosť.

Kolekcia, ktorú si zamilujete

OREA BLACK

Tušíte, kde sa autori kolekcie kúpeľňových doplnkov OREA BLACK inšpirovali? Áno, je to tak. Za návrhmi môžete vidieť obľúbené okrúhle sušienky, ktoré najlepšie chutia s mliekom. Kruhový alebo oválny motív je zjavný na každom jednom kúsku. Môžete nimi zaplniť celú kúpeľňu.

To najlepšie nakoniec

Dúfame, že sme vám ponúkli dostatok inšpirácie pre tohtoročný Black Friday. To najlepšie sme si nechali na záver:

Nielen tieto, ale aj ďalšie produkty GRUND môžete odteraz až do 1. decembra zakúpiť s neuveriteľnou 30 % zľavou.