EURÓPSKY UNIKÁT

Malé a stredné podniky sa podieľajú na príjmoch Českej republiky neuveriteľnou polovicou! Už dávno predbehli priemysel, ktorý bol pre túto krajinu po stáročia kľúčový. Podniky, ako je ten náš, dnes zamestnávajú dve tretiny pracujúcich. Úspech na domácom poli však nemusí znamenať úspech na svetovej scéne. Tam sa dokázala presadiť len hŕstka podnikov. Sme veľmi radi, že sme medzi nimi.

mapa sveta

Z KRKONÔŠ DO VIAC AKO 40 KRAJÍN SVETA

karkonosze-g949706181_1920

Značka GRUND nadväzuje na textilnú výrobu, ktorá bola typická pre české Podkrkonošie. Vtedajším ručným a neskôr továrenským firmám sa však ani nesnívalo, že ich výrobky ocení celý svet. Rohože a koberčeky GRUND presvedčili obyvateľov okolitých krajín svojou kvalitou, spoľahlivými vlastnosťami a výnimočnou mäkkosťou. Postupom času si dokázali získať srdcia zákazníkov na vzdialených kontinentoch vrátane tých zámorských.

EKOLÓGIA A UDRŽATEĽNOSŤ

794A0220

Snáď nebude znieť príliš nadnesene, ak poviem, že naša spoločnosť bola jedným z priekopníkov ekologického videnia sveta na českom trhu. O jej správnosti sme boli hlboko presvedčení od samého začiatku. Nepochybne nás inšpirovala okolitá nedotknutá príroda, ktorá nás viedla k pevnému ukotveniu ekológie a udržateľnosti v našej firemnej kultúre. Teší nás, že nezávislá štúdia v roku 2021 potvrdila, že české koberčeky a predložky majú nižší vplyv na životné prostredie ako svetová konkurencia.

JEDINÉ V EURÓPE

grund

V súčasnosti sme jedným z mála výrobcov koberčekov a rohoží v Európe. 98 % našich výrobkov je čisto európskeho pôvodu a tento podiel chceme naďalej zvyšovať. V Mladých Bukách teraz vytvárame originálne, stálofarebné a výnimočne mäkké a hrejivé koberce zo všetkých troch osvedčených materiálov: prírodnej organickej bavlny, polyakrylu z jahňacej vlny a bezkonkurenčne mäkkého polyesteru.

Prezrite si zástupcov všetkých našich osvedčených materiálov a získajte inšpiráciu pre svoj vlastný dokonalý domov.