JESEŇ PLNÁ NOVINIEK

V súčasnosti je v našej ponuke toľko nových produktov, že máte opäť o čom premýšľať. A o čom snívať. Poďme si spoločne predstaviť naše nové jesenné prírastky

Začnime kobercami, pretože tie sú svojou hrejivosťou a výnimočnou mäkkosťou dokonalou protiváhou chladných jesenných dní.

CHCELI BY STE MOZAIKU?

 novinky_16102023_1

Pravidelne nepravidelný koberec SHANGA pracuje s farebnými prechodmi až po jemnú krémovú bielu. Či už siahnete po oceánskej modrej, zemitej zelenej alebo lila-fialovej variante, vždy je to správna voľba.   

PRE KÚPEĽNE, SPÁLNE A OBÝVACIE IZBY

 novinky_16102023_2

Rohož ATALA s radosťou vykročí z kúpeľne a zahreje vás aj v iných miestnostiach vášho domova. Jej sýte farby a prítomnosť čiernej farby z nej robia dominantu každého priestoru.

HVIEZDY V NOCI

novinky_16102023_3

Inšpiráciou pre koberec SIRIA bola nepochybne najjasnejšia hviezda na nočnej oblohe. Jej typické trblietanie alebo blikanie pozorovali už starí Gréci. Tento úkaz sme v celej jeho kráse a jednoduchosti zašili do nášho nového koberca.

PRE KAŽDÚ SEZÓNU

novinky_16102023_4

Kúzlo koberca MANTA spočíva v dvojitej výške vlasu. Kým jedna polovica ponúka superteplý 24 mm, stredná má 14 milimetrov. 

PREJSŤ NA ZELENÚ FARBU

 novinky_16102023_5

Obľúbené koberce ART a SUMMERTIME majú nový odtieň: zelený. Zatiaľ čo ART ho ponúkal, kvetinový motív zelenej farby rozhodne nebol na zahodenie, SUMMERTIME si vyžadoval vážne zamyslenie. Posúďte sami, ako sa nám podarilo premeniť pôvodnú farebnú paletu na prírodou inšpirované odtiene zelenej, sivej a krémovo bielej.  

TRENDY LILAC

novinky_16102023_6

Jednou z farieb rokov 2023 a 2024 je lila. Podľa odborníkov na dizajn vyzerá najlepšie v spoločnosti sivej a bielej. Vypočuli sme ich odporúčania a rozšírili rohož CAPRICIO o tieto odtiene. Orgovánová farba zostáva hlavnou farbou.   

HARMÓNIA PRE KAŽDÚ KÚPEĽŇU

Novinky medzi doplnkami sa vyznačujú harmóniou a pokojom. Pokoj prináša pokoj nielen do našich kúpeľní, ale aj do nášho svedomia. Okrem iného pracujú s materiálmi, o ktoré sa príroda rada delí.    

ČISTÁ PRÁCA

novinky_16102023_7

Ak sa opýtate ktoréhokoľvek sklenára alebo výrobcu sprchových zásten, aký je najlepší spôsob čistenia skla a zrkadiel, odpovie vám jednoznačne: stierkou. My sme ju pre vás našli v dizajne, ktorý sa hodí do vašej kúpeľne. Stierka TURBO-LOC je vždy po ruke, bez vŕtania a s rukoväťou z bambusu, ktorá šetrí prírodu. 

ČIERNA A BIELA A BAMBUS

novinky_16102023_8

Nápaditý tvar čiernych alebo bielych doplnkov ROTELLO zaujme tvarovaným povrchom a prítomnosťou prírodného bambusu. Bambus dokáže narásť až o 90 cm za jediný deň, takže jeho používanie predstavuje minimálnu záťaž pre životné prostredie.

TICHO AKO MYŠ

novinky_16102023_9

Sedadlá KOS sú vybavené systémom Easy-close na tiché zatváranie. Naše pozorovania ukázali, že s ich pomocou sa veľmi výrazne eliminujú často neočakávané nepríjemné zvuky v domácnosti. Okrem všetkých možných farieb ponúkame tieto sedačky aj v myšej sivo-béžovej farbe.

TRI MOŽNOSTI UPEVNENIA

novinky_16102023_10

Praktickú policu PREMIUM PLUS možno prilepiť, priskrutkovať alebo zovrieť. Okrem lepenia a vŕtania ju možno upevniť aj pomocou vákuového systému. Kombinácia bieleho plastu a lesklej nehrdzavejúcej ocele je ideálna do večne vlhkého prostredia kúpeľne.