FARBA 2024 JE PRE GRUND IDEÁLNA

Tento rok nám tradičná farba roka od Pantone urobila veľkú radosť. Po "odvahe a túžbe experimentovať", ktorú priniesla minuloročná Viva Magenta, nastal čas na upokojujúce a hrejivé dotyky. Farba roka 2024 je PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, ktorá by mala všetky tieto pocity navodiť. Pocity, ktoré, dúfajme, pozná každý zákazník, ktorý si u nás kúpi teplý koberček.

Vyrábať krásne veci v módnej farbe roka je jedna vec. Ale vyrobiť výrobok, ktorý je sám o sebe stelesnením farby roka, je niečo úplne iné. Každý koberček a predložka GRUND, ktoré pre vás s láskou vyrábame na úpätí Krkonôš, prináša hrejivé objatie teplých dotykov. Môžete sa z nich tešiť v kúpeľni, ale aj v iných miestnostiach vášho domova.

barva-roku24_02

MÄKKÉ AKO PÚPAVOVÉ PÁPERIE

zPeach Fuzz možno preložiť ako "broskyňové páperie". Táto farba je zosobnením takmer nepolapiteľnej jemnosti a prináša pokoj. Práve tieto pocity by nám mali pomôcť lepšie znášať to, čo sa deje okolo nás a vo svete. Jemná broskyňová vznikla spojením oranžovej a ružovej. Je to teplý odtieň, ktorý navodzuje pocit blízkosti, bezpečia a harmónie. Ako teplo domova. Preto je táto farba taká blízka našim srdciam.

MÁME ICH!

barva-roku24_03

V sortimente GRUND sme našli niekoľko koberčekov a predložiek, ktoré pracujú s jemným odtieňom broskyňovej. Ružový koberec SHAMBALA vyjadruje harmóniu. Ružový SHEREZAD kombinuje módnu farbu roka Peach Fuzz so striebornými niťami. Sivá je mimochodom jedným z odtieňov, ktoré novú farbu dokonale dopĺňajú. Precízny dizajn oboch kobercov je dielom poctivej ručnej práce. Deti ocenia krásu jemného broskyňového koberca BALLERINA. Je tu pre každú mladú dámu, ktorá ako páperie mieri za svojimi snami.

S ČÍM HO KOMBINOVAŤ?

Tiež sa už neviete dočkať, kedy si domov vyzdobíte broskyňovými kvetmi, textilnými alebo keramickými doplnkami a svoj šatník oživíte novým teplým odtieňom? Tu je niekoľko tipov, čo pridať do broskyňového šatu.

barva-roku24_04

V kombinácii s hnedou farbou dosiahnete zemitú harmóniu, čo je skvelá správa pre tých, ktorí hľadali hnedý koberček LUXOR. Na druhej strane tí, ktorým sa broskyňová zdá príliš tlmená, ju môžu doplniť sýto červenou alebo oranžovou. Koberčeky AUM alebo SUNSHINE spolu s broskyňou vytvárajú skvelú kombináciu povznesenia a pokoja. Sivá farba zdôrazňuje moderný charakter novej farby roka. Vyskúšajte toto dokonalé spojenie, možno s jedným zo sivých koberčekov v dizajne Luige Colani. COLANI 1, 2 alebo 7B si o to priam pýtajú.

barva-roku24_05