Prečo kúpeľňovú predložku práve od firmy GRUND?

Keď si vyberáte kúpeľňovú predložku, zaujíma vás zvyčajne predovšetkým vzhľad - aby sa vám hodila do kúpeľne, k posteli, u mandál pokojne aj na stenu. Ďalej sa určite zaujímate o rozmer, tvar, materiál, bezpečie a cenu. Nižšie nájdete odpovede na niektoré svoje otázky a pár tipov.

 

O vzhľade a farbách sa pobavíme inokedy, dnes začneme materiály, a že ich máme!

 

O materiáloch všeobecne

Či už sa bavíme o našej najlepšej priadzi do kúpeľne, tj. mäkkom polyakrylu, alebo o jemnom polyesteru, prípadne o našich bavlnených predložkách (polypropylén zatiaľ vynecháme), bavíme sa o priadzach, ktoré si čiastočne sami vyrábame (polyakryl), a ktoré používame v našej výrobe v Podkrkonoší. Čo majú spoločné?

  • Hrejivo hebké - pretože sú z jemných a praktických materiálov
  • Rýchloschnúce - sú suché raz dva po použití i praní
  • tvorí Výnimočné designy - ktoré navrhovali poprední svetoví návrhári pre náročných zákazníkov po celom svete
  • sú väčšinou Protišmykové - väčšina predložiek okrem priadze obsahuje na spodnej strane aj bezpečnú protišmykovú vrstvu - až na niekoľko obojstranných bavlnených predložiek
  • Komplexne certifikované - certifikácia ÖKO-TEX odráža splnenie najnáročnejších noriem
  • ľahko udržiavateľné - stačí len vyprať, na 40° bez aviváže, tak často, ako je potreba
  • sú s Najlepšou zárukou na trhu - naše priadze poznáme, a tak na predložky ponúkame záruku 5 rokov
 

 

Umelá vlna (aneb Polyacryl SuperSoft)

Maximálne univerzálny materiál. Mäkký a hrejivý, najrýchlejšie schne. Vydrží veľmi dlho rovnako krásny a nesešlapává sa. Jemná akrylová priadza, ktorá dobre saje vodu, je prirodzene antibakteriálna a protiplesňová. Priadzu si sami vyrábáme a farbíme, v ohromujúci palete odtieňov.

Vhodné pre: celý byt, ale je perfektný aj pre veľa vlhké kúpeľne.

Naše tipy:

 

Jemná umelá vlna (aneb Polyacryl UltraSoft)

Je jemnejší než SuperSoft, príjemnejšia na dotyk, ale trošku dlhšie schne. Predložka vydrží veľmi dlho krásna a farebná. Rovnako ako Supersoft, aj túto priadzu si sami vyrábame už od roku 1990.

Vhodné pre: celý byt, ale je perfektná pre kúpeľne.

Naše tipy:

 

Umelá bavlna (aneb Polyester)

Zamatovo hebký materiál. Novinka v našom portfóliu. Ultra jemné polyesterové vlákno, na dotyk pripomína zamat alebo hodváb. Plastické vzory, ktoré vyrábame ako jediní na svete, ďalej znásobujú pocit hebkosti. Saje vlhkosť a dobre schne.

Vhodné pre: celý dom

Naše tipy:

 

Pravá bavlna, klasická i organická

Veľmi príjemný a mäkký materiál, navyše v prípade organickej bavlny aj šetrný k životnému prostrediu. Organická bavlna je k prírode oveľa šetrnejšia než klasická bavlna. Pri jej pestovaní sa nepoužívajú žiadne chemické prípravky, kvety sú citlivo zbierané ručne. Neschne tak rýchlo ako nová inovatívna vlákna, ale vnesie do vášho domova kus prírody.

Vhodné pre: celý dom

Naše tipy:

 

Klasický polypropylén

A pre ľudí, ktorí by radi niečo šik, ale lacného, ​​môžeme ponúknuť polypropylénové predložky Waymore. Sú mäkké tak akurát, farby sú príjemné a cenovo sa jedná o tie najlacnejšie predložky na našom eshope.

Vhodné pre: do kúpeľne

Naše tipy:

 

 



Kúpeľňové predložky GRUND - Rozdiel, ktorý cítite a cítite sa vďaka nemu dobre.